Vi är studio äppel päppel

Vi är en mångfacetterad designduo verksam i Göteborg. Bakom Studio Äppel Päppel hittar ni oss, Erika Lindmark och Frida Nilsson. Vi arbetar med olika typer av designuppdrag - från grafisk formgivning och illustration till kreativa workshops och unika väggmålningar. Våra uppdragsgivare är både stora och små företag, lokalt såväl som i övriga Sverige. 

Behöver du hjälp med något eller har du en idé om ett samarbete? Kontakta oss så hittar vi på något tillsammans!

Bakgrund

Studio Äppel Päppel startades en sensommardag 2014 vid Fridas köksbord efter att vi båda avslutat masterprogrammet Child Culture Design på HDK, Högskolan för design och konsthantverk i Göteborg. Men idéen om att starta en studio föddes redan tre år tidigare under vår kandidatutbildning i design på Linnéuniversitetet, där vi insåg vilket bra team vi är.  

Grafisk formgivning

Vi kan hjälpa dig med det du behöver inom grafisk formgivning – från grafisk profil och logotyp till trycksaker och dokumentmallar. Vi tror på att arbeta i nära dialog med våra kunder, där du som kund är involverad under hela processen och därmed kan vara med och påverka resultatet. Tidigare grafiska projekt hittar du i vår portfolio.

Väggmålningar

Vi gör unika väggmålningar och utsmyckningsuppdrag - från idé till utförande. Utifrån era önskemål och behov skissar vi fram ett motiv som passar er och era lokaler. Ta gärna en titt i vår portfolio för att se exempel på  tidigare konstnärliga uppdrag.

Workshops

Vi arrangerar inspirerande workshops för både stora och små där kreativitet och lekfullhet står i fokus, ofta med papper som utgångspunkt. Vi erbjuder färdiga paket men kan också ta fram

skräddarsydda workshops efter önskemål eller ett tema. I vår portfolio kan du läsa mer om några av våra tidigare workshops.

Låter det intressant? Hör av dig till oss!

några av våra kunder

ANGELIQUE FIHN LINGERIE

GUIDE4YOU

GRAFIT MEDIA

GÖTEBORGS BRANDSERVICE AB

HEMSIDA24

INTERACT COMPETENCE

LERUMS KOMMUN

MAKIME DESIGN

MARIE ULLNERT FOTOGRAF

NÄÄS FABRIKER

PE ARKITEKTUR

PURMO

VANDALORUM