Vi är studio äppel päppel

En mångfacetterad designduo verksam i Göteborg. Bakom Studio Äppel Päppel hittar ni oss, Erika Lindmark och Frida Thornblad.

Vi arbetar med olika typer av designuppdrag - från grafisk formgivning och illustration till kreativa workshops och unika väggmålningar. Våra uppdragsgivare är både stora och små företag, lokalt som internationellt.

Behöver du hjälp med något eller har du en idé om ett samarbete? Kontakta oss så hittar vi på något tillsammans!

Bakgrund

Studio Äppel Päppel startades en sensommardag 2014 vid Fridas köksbord efter att vi båda avslutat masterprogrammet Child Culture Design på HDK, Högskolan för design och konsthantverk, i Göteborg. Idén om att starta en studio föddes dock redan tre år tidigare på kandidatutbildningen i design vid Linnéuniversitetet, där vi träffades och insåg vilket bra team vi är.  

Grafisk formgivning

Vi kan hjälpa dig med det du behöver inom grafisk formgivning – från grafisk profil och logotyp till trycksaker och dokumentmallar. Vi tror på att arbeta i nära dialog med våra kunder, där du som kund är involverad under hela processen och därmed kan vara med och påverka resultatet. Tidigare grafiska projekt hittar du i vår portfolio.

Väggmålningar

Vi gör unika väggmålningar och utsmyckningsuppdrag - från idé till utförande. Utifrån era önskemål och behov skissar vi fram ett motiv som passar er och era lokaler. Ta gärna en titt i vår portfolio för att se exempel på  tidigare konstnärliga uppdrag.

illustration/mönster

Behöver du en illustration eller ett mönster? Vi tar fram illustrationer och mönster för både tryck och webb. Det kan vara en illustration till ett bokomslag eller en artikel, eller kanske ett mönster till en förpackning, en textilkollektion eller som ett grafiskt element på en hemsida. Här kan du se några av våra mönster.

Låter det intressant? Hör av dig till oss!

några av våra kunder

ANGELIQUE FIHN LINGERIE

GUIDE4YOU

GRAFIT MEDIA

GÖTEBORGS BRANDSERVICE AB

HEMSIDA24

INTERACT COMPETENCE

LERUMS KOMMUN

MAKIME DESIGN

MARIE ULLNERT FOTOGRAF

NÄÄS FABRIKER

PE ARKITEKTUR

PURMO

VANDALORUM